5 min read

Gij&Ik en Rabauw werken samen met Orderli


Rabauw Craft Beer en Gij&Ik hebben hun krachten gebundeld met Orderli, een innovatief bestelsysteem voor horeca. Dit systeem maakt gebruik van een QR-code op elke tafel, waardoor gasten gemakkelijk via hun telefoon hun bestelling kunnen plaatsen. Dit partnerschap zal de service verbeteren, evenals de algehele efficiëntie van het bedrijf.

Rabauw Craft Beer is een sociale bierbrouwerij en brewpub gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf is opgericht in 2019 en is sindsdien uitgegroeid tot een mooie sociale onderneming met werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De brouwerij maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten en duurzame productieprocessen om unieke en smaakvolle bieren te creëren. De brewpub is een plek waar gasten kunnen genieten van de verschillende bieren van Rabauw.

Gij&Ik, gevestigd in Gemert, is een speciaalbiercafé dat al meer dan 10 jaar bestaat. Het café biedt een breed scala aan lokale en internationale bieren, evenals heerlijke borrelplanken. Het café heeft een warme en gezellige sfeer en is populair bij de lokale bevolking en toeristen.

Orderli is een bestelsysteem voor horeca dat het mogelijk maakt om eenvoudig en snel bestellingen te plaatsen via een QR-code op de tafel. Dit betekent dat gasten niet langer hoeven te wachten op een ober om hun bestelling op te nemen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt een naadloze ervaring voor gasten en personeel.

Door samen te werken met Orderli, kunnen Rabauw Craft Beer en Gij&Ik hun service verbeteren en hun bedrijfsprocessen optimaliseren. Gasten kunnen nu gemakkelijk hun bestelling plaatsen zonder te wachten op een ober, waardoor het hele bestelproces veel sneller en efficiënter wordt. Dit resulteert in minder wachttijden en een betere algehele ervaring voor gasten.

Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om het bestelproces te stroomlijnen voor de medewerkers van de brewpub en het café. Bestellingen worden via de kassa direct doorgestuurd naar de keuken en bar, waardoor er minder tijd en moeite wordt besteed aan het doorgeven van bestellingen. Dit vermindert ook de kans op fouten en verhoogt de efficiëntie van het bedrijf.

Kortom, de samenwerking tussen Rabauw Craft Beer, Gij&Ik en Orderli zal de gastbeleving en bedrijfsprocessen verbeteren. Door gebruik te maken van innovatieve technologie kunnen de twee bedrijven hun gasten een naadloze en efficiënte ervaring bieden. Deze samenwerking toont aan hoe technologie en horeca elkaar kunnen versterken en hoe innovatie kan bijdragen aan een betere service voor gasten.

Gemakkelijk via QR-code bestellen

Het bestellen van drankjes en eten in een horecagelegenheid kan soms een uitdaging zijn, vooral op drukke momenten. Maar dankzij de opkomst van innovatieve technologieën wordt het nu gemakkelijker dan ooit om te bestellen en te genieten van je favoriete hapjes en drankjes in een café of brouwerij. Een goed voorbeeld hiervan is het bestelsysteem van Orderli, dat QR-codes op tafels gebruikt om het bestellen van eten zoals lunch en borrelplanken en drinken snel en eenvoudig te maken.

Gij&Ik en Rabauw Craft Beer zijn twee bedrijven die deze technologie gebruiken om hun gasten een betere service te bieden. Beide bedrijven maken gebruik van het kassasysteem van LightSpeed, dat is gekoppeld aan de QR-codes van Orderli. Dit betekent dat gasten gemakkelijk kunnen bestellen en betalen via hun mobiele telefoon zonder dat ze lang hoeven te wachten op een ober.

Met het Orderli-systeem kunnen gasten het menu bekijken en hun bestelling plaatsen door simpelweg de QR-code op de tafel te scannen. Het menu is volledig gedigitaliseerd, waardoor het gemakkelijk is om te zoeken naar de juiste drankjes en gerechten. Gasten kunnen hun bestellingen aanpassen en betalen via hun telefoon, wat zorgt voor een snellere en efficiëntere service.

Het systeem van Orderli biedt ook voordelen voor het personeel van het café of de brouwerij. Het vermindert de noodzaak van obers die bestellingen opnemen, wat betekent dat het personeel zich meer kan concentreren op het serveren van de drankjes en gerechten en het bieden van een goede gastenservice. Bovendien kunnen bestellingen direct naar de keuken en bar worden gestuurd, waardoor de kans op fouten wordt verminderd.

Wat betreft het eten, bieden Gij&Ik en Rabauw Craft Beer een scala aan borrelplanken, brouwershap en borrelhapjes. Borrelplanken zijn perfect om te delen met vrienden, terwijl de brouwershap bestaat uit kleine hapjes die perfect passen bij een biertje van de tap. Andere hapjes zijn bijvoorbeeld bitterballen, kaasstengels en nacho's.

Naast het gemak van het bestellen via de QR-codes, bieden beide bedrijven ook een gezellige sfeer en unieke drankjes. Rabauw Craft Beer staat bekend om hun ambachtelijke bieren, terwijl Gij&Ik een breed scala aan lokale en internationale bieren en cocktails biedt. Door gebruik te maken van technologieën zoals Orderli kunnen deze bedrijven zich onderscheiden van hun concurrenten en een betere service bieden aan hun gasten.


Kortom, het bestellen van drankjes en eten via QR-codes op tafel is een innovatieve manier om het bestelproces te vereenvoudigen en te versnellen. Bedrijven zoals Gij&Ik en Rabauw Craft Beer maken gebruik van deze technologie om hun gasten een betere service te bieden en zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Snel een biertje bestellen op onze terrassen zonder te wachten

Het bestellen van een biertje op het terras kan soms een tijdrovende en omslachtige bezigheid zijn. Maar dankzij de opkomst van innovatieve technologieën wordt het nu gemakkelijker dan ooit om te bestellen en te genieten van je favoriete drankjes op het terras.

Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van QR-codes op tafels. Door simpelweg de QR-code op tafel te scannen met je smartphone, kun je snel en gemakkelijk je bestelling plaatsen zonder dat je een app hoeft te downloaden. Het menu is volledig gedigitaliseerd, waardoor het gemakkelijk is om te zoeken naar de juiste drankjes.

Het gebruik van QR-codes op terrastafels biedt voordelen voor zowel de gasten als het personeel van de horecagelegenheid. Gasten kunnen hun bestellingen gemakkelijk plaatsen en betalen via hun mobiele telefoon, waardoor ze niet lang hoeven te wachten op een ober. Bovendien kunnen bestellingen direct naar de keuken en bar worden gestuurd, waardoor de kans op fouten wordt verminderd.

Het personeel kan zich meer concentreren op het serveren van de drankjes en gerechten en het bieden van een goede gastenservice. Het vermindert de noodzaak van obers die bestellingen opnemen, waardoor het personeel meer tijd heeft voor andere taken.

Kortom, het gebruik van QR-codes op terrastafels maakt het bestellen van drankjes snel en gemakkelijk. Er is geen app nodig en het hele proces is volledig gedigitaliseerd. Het is een geweldige manier om te genieten van een biertje op het terras zonder tijd te verspillen aan het wachten op een ober.