1 min read

Orderli wordt goed ontvangen door de klanten van Tasty Tapas & Pinchos

Orderli wordt goed ontvangen door de klanten van Tasty Tapas & Pinchos

In Amstelveen is de nieuwe Tasty Tapas & Pinchos een doorslaand succes. Tasty Tapas & Pinchos brengt de echte smaak van Spanje thuis aan de deur. Het is een uiterst kwalitatieve en authentieke Tapas bezorgdienst. De gerechten zijn honderd procent traditioneel die zijn bereid door ervaren Spaanse chefs.


Tasty Tapas & Pinchos heeft een samenwerking met Orderli. Ook dit schijnt goed te bevallen bij de klanten van Tasty Tapas. De klanten van Tasty Tapas & Pinchos kunnen via Orderli direct bestellen en betalen. Na de bestelling te hebben afgerond, kregen velen de vraag of zij vonden makkelijk te kunnen bestellen op de website van Tasty Tapas. In totaal vonden alle 184 ondervraagden dat zij makkelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Ook Tasty Tapas & Pichos is erg tevreden over de samenwerking die zij hebben met Orderli. Het gebruik van Orderli is overzichtelijk en in het dashboard is het makkelijk om producten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Volgens Tasty Tapas & Pinchos is het zeker de moeite waard om je te verdiepen in Orderli.

Neem een kijkje op de website van Tasty Tapas & Pinchos https://tastytapas.nl/ en ontdek zelf de smaak en kwaliteit van hun authentieke Spaanse gerechten!