1 min read

Service waarbij gasten op een snelle en makkelijke manier kunnen bestellen

Service waarbij gasten op een snelle en makkelijke manier kunnen bestellen

Het gebruik van Orderli wordt enorm gewaardeerd en in plaats van dat alleen te zeggen, hebben we een paar van onze klanten gevraagd wat er nou zo fijn is aan het gebruik van ons systeem.

Zo ook Bar Ramona, die na een lange verbouwing sinds het voorjaar van 2019 geopend is. Het is een plek waar je de hele dag kunt spenderen. In de ochtend begin je bij Bar Ramona met een kop koffie en in de avond eindig je met een goede borrel. Vrijdag- en zaterdagavond gaan ze door tot in de late uurtjes en mogen de voetjes van de vloer. Het is een plek voor iedereen die van gezelligheid houdt met het oog op goede service.

Het meest geniet Bar Ramona van de mensen die op het terras of aan de bar zitten. Het dagelijkse praatje met de buurman en de honderdste bestelling van dezelfde persoon. Kortom, het mooiste aan werken in de horeca is voor de werknemers van Bar Ramona de gasten!

Bar Ramona maakt gebruik van de service van Orderli. Volgens hen is het fijn dat Orderli een service biedt waarbij de gasten op een snelle en makkelijke manier eten kunnen bestellen. Dit heeft als voordeel dat het personeel hun focus niet op de telefoon hoeven te leggen, maar wel in contact staan met de gasten op het moment dat ze de bestelling op komen halen.

Een van de voordelen die Bar Ramona ervaart bij het gebruik van Orderli is dat ze, door middel van flyeren, ook een nieuwe doelgroep in de buurt hebben kunnen aanspreken en hierdoor een nieuw vaste-klantenbestand konden opbouwen.

Wat betreft de toekomst van de horeca hoopt Bar Ramona natuurlijk terug te gaan naar het oude en vertrouwde. Echter, ziet het er niet naar uit dat dit binnen afzienbare tijd gaat gebeuren. De afhaal functie van restaurants zal dan ook voor langere tijd, waarschijnlijk met extra focus erop, blijven bestaan.