1 min read

Jim van den Haak: “QR Bestellen is een verlengstuk geworden die de servicegraad versterkt”

Jim van den Haak: “QR Bestellen is een verlengstuk geworden die de servicegraad versterkt”

Jim van den Haak, eigenaar van Hooked on Solutions, ondersteund horecaondernemers met de juiste keuze te maken van hardware en software binnen hun bedrijfsvoering. Daarnaast implementeert, installeert en ondersteund Jim deze oplossingen. Jim is de “Go-To-Guy” als het gaat om software en hardware.

Nadat Jim 25 jaar actief in de horeca heeft gewerkt en vrijwel alles gezien en meegemaakt te hebben, werd het tijd voor een verandering. Automatisering is altijd al een interesse geweest en als kind was Jim altijd al met computers bezig. Daar heeft hij nu zijn vak van gemaakt. Met zijn ervaring en wetenschap van het horeca vak, kan het haast niet mis. Daarom heeft Jim gekozen voor de horeca als doelgroep. Het is gewoonweg een vak dat hij niet los kan laten.

Eerder is Jim nooit fan geweest van QR bestellen. Volgens Jim is het te onpersoonlijk en upselling was er totaal niet bij. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Niet alleen door de Corona maatregelen, maar ook doordat deze applicaties tegenwoordig meer bieden dan alleen het QR bestellen. Het is nu een verlengstuk geworden die de servicegraad wellicht versterkt.

Een jaar geleden zijn Jim en Orderli de samenwerking aangegaan. Jim heeft verschillende partijen benaderd, maar als voorstander van kleinschalige, service gevoelige en sociale bedrijven, wist Maurits van Orderli toch zijn hart te veroveren. Naast de kleinschaligheid, service gevoeligheid en het sociale aspect, ontwikkelt Orderli hun product verder en blijven zij niet stil staan. Zij zijn altijd bereikbaar en meedenkend, waardoor de samenwerking zeer goed bevalt.

Het toekomstbeeld dat Jim voor de horeca heeft is dat ondernemers de kracht in gaan zien van gedegen automatisering zonder fratsen. Geen enorme investeringen gaan doen maar verstandig omgaan met clouddiensten. Maar ook al gebeurd dat niet, dat we dan wel over een paar maanden een heerlijk goudgeel pilsje op een terras kunnen drinken!